Serveres mellem kl. 11.30 – 15.00

  • 50.
  • Marineret sild

    Marinierter Hering.

    Marinated herring.

  • DKK 39,00
  • 51.
  • Kryddersild

    Eingelegter Hering.

    Spiced herring.

  • DKK 40,00
  • 52.
  • Fiskefilet med remoulade

    Fischfilet mit Remoulade.

    Filet of fish with remoulade.

  • DKK 46,00
  • 53.
  • Æg og tomat

    Ei und Tomate.
    Egg and tomato.

  • DKK 38,00
  • 54.
  • Rejer på franskbrød med mayonnaise

    Krabben auf Weissbrot m/Mayonnaise.

    Shrimps on wheat bread w/mayonnaise.

  • DKK 66,00
  • 55.
  • Ferskrøget laks på franskbrød med asparges

    Geräucherter Lachs auf Weissbrot mit Spargeln.

    Smoked salmon on wheat bread and with asparagus.

  • DKK 66,00
  • 56.
  • Hamburgerryg med italiensk salat

    Kasseler mit Mayonnaisesalat.

    Smoked loin of pork with mayonnaise salad.

  • DKK 40,00
  • 57.
  • Flæskesteg med rødkål

    Schweinebraten mit Rotkohl.

    Roast of pork with red cabbage.

  • DKK 40,00
  • 58.
  • Leverpostej med ristede champignon.

    Leberpastete mit geröstetem Champignon.

    Liver pate with fried mushrooms.

  • DKK 40,00
  • 59.
  • Dansk bøf med spejlæg

    Hackbraten mit Spiegelei.

    Minced beef ball with fried egg.

  • DKK 62,00
  • 60.
  • Ost på franskbrød

    Käse auf Weissbrot.

    Cheese on wheat bread.

  • DKK 38,00
  • 61.
  • Brieost

    Brie Käse

    Brie Cheese

  • DKK 43,00
  • 62.
  • BROBYPLANKE – sild, lun ret og ost.

    Platte – Hering, ein warmes Gericht und Käse.

    Plate – Herring, on hot dish and cheese.

  • DKK 110,00
  • 63.
  • HUSETS TALLERKENPLATTE
    Sild, 5 slags pålæg, ost, brød og smør

    Luxusplatte – Hering, 5 Arten von Ausschnitt, Käse, Brot und Butter.

    Luxury plate – Herring, 5 sorts of lay-ons, cheese, bread and butter.

  • DKK 128,00