fbpx

Persondata- og privatlivspolitik

Hvem er vi?

Brobyværk Kro
Marsk-Billesvej 15
5672 Broby
Tlf. +45 62631122

info@brobyvaerk-kro.dk

Ejer: Claus Feldborg

I det nedenstående kan du læse mere om, hvordan vi behandler de personoplysninger, du afgiver, når du besøger vores hjemmeside. Dette gør vi altid med udgangspunkt i de gældende regler.

Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?

Vi indsamler de personoplysninger, som du afgiver på vores hjemmeside og giver dit samtykke til.
Disse indsamles, når du besøger vores hjemmeside og foretager en handling, der kræver afgivelse af personoplysninger.

Dette kan eksempelvis være, hvis du sender os en forespørgsel via hjemmesiden eller køber et gavekort, hvor vi har brug for at kende dit navn, din e-mail og evt. også hvilken virksomhed du repræsenterer.

  • Navn
  • Adresse
  • Postnummer og by
  • E-mail
  • besked

Disse informationer er nødvendige for, at vi kan håndtere din booking, køb og/eller forespørgsel.
Oplysningerne registreres sikkert hos Brobyværk Kro.
Herudover indsamler vi oplysninger om din færden på hjemmesiden.
Læs mere herom under afsnittet om cookies.

Hvad bruger I oplysningerne til?

Dine personoplysninger bruges til, at du eksempelvis kan benytte serviceydelser som udfyldelse af forespørgsels- eller Gavekortformular samt tilmelding til vores nyhedsbrev.

Hvordan beskytter I personoplysninger?

Vi har lavet en udførlig manual og beskrivelser internt, der opridser reglerne for lagring af persondata. Dette betyder blandt andet, at vi ikke har informationer liggende om dig på ikke-sikre servere og steder, der kan tilgås af andre end Brobyværk Kro.

Adgang til oplysninger

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig, samt til at få forkerte oplysninger slettet eller korrigeret. For yderligere information herom, bedes du kontakte Brobyværk Kro på info@brobyvaerk-kro.dk
Det kan blive nødvendigt med ændringer i vores behandling af personlysninger, og vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre disse retningslinjer. I tilfælde af væsentlige ændringer, vil du få besked herom, enten via en synlig meddelelse på vores hjemmeside eller via en mail, såfremt du er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Hvilke informationer indsamler vi om dig?

Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, samt andre almene personoplysninger

Kundetilfredsheds undersøgelser
Virksomhedsoplysninger
Oplysninger på kontaktpersoner
Video-overvågning
Lovpligtige informationer

Oplysninger om gæst som er specielt, gemmer vi følgende oplysninger
Handicap
Allergi
Kosthensyn og særlige fødevarepræferencer
Private forhold

Gæster – kunder – leverandør

De personoplysninger som vi indsamler, bruges til at identificere dig som kunde og leverandør samt til at levere de services, du har købt hos os. De personoplysninger, som vi indsamler i forbindelse med opfyldelsen af aftalen, vil blive opbevaret i vores IT-system. Opbevaring af personoplysninger afhænger af dine aftaler med Brobyværk Kro. Dine personoplysninger, vil som udgangspunkt efter gældende regler, blive opbevaret hos Brobyværk Kro i en periode på 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører.
De persondata vi indsamler og behandler om dig som kunde, kontaktperson eller som leverandør, bruges først og fremmest til booking af hotelophold og konference, kundeadministration, herunder eksempelvis til opfyldelse af den aftale, du har indgået med Brobyværk Kro, fremsendelse af faktura samt håndtering af Brobyværk Kro’s kreditorer. Formålet er alene, så vi kan give dig den bedste oplevelse hos Brobyværk Kro.

Efter regler i henholdsvis Udlændingebekendtgørelsen og Pasbekendtgørelsen skal Brobyværk Kro registrere forskellige oplysninger om gæster. For udenlandske gæsters vedkommende skal disse oplysninger gemmes i min 1 og max 2 år, mens de for danske gæster skal gemmes i 1 år.

Brobyværk Kro tager databeskyttelse alvorligt og ligger stor vægt på, at alle personoplysninger behandles fortroligt. Vores ansatte får løbende instruktion i, hvordan personoplysninger tilintetgøres eller sikrer, at oplysningerne ikke kommer uvedkommende i hænde.

Cookies – Hvad er cookies?

Cookies er små filer, der lagres i din webbrowser, som gør det muligt at genkende din computer/IP-adresse og samtidig samle information om, hvilke sider du besøger og funktioner, du anvender.
Dette gør det muligt at sende individualiseret information til dig, når du besøger vores site fra samme browser.
Der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie, og en cookie kan ikke indeholde virus.

Kan jeg undgå cookies?

Du giver selv samtykke til vores brug af cookies, og du kan altid vælge, om du vil acceptere eller afvise cookies. Indstillingerne kan justeres i din browser. Ligeledes kan du blokere for alle cookies, slettes eksisterende eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie på din computer. Dette kan du finde yderligere oplysninger om her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Du skal dog være opmærksom på, at der kan være funktioner eller services, du ikke kan bruge, hvis du ikke tillader cookies.

Hvad bruger I cookies til?

Vi benytter cookies til at måle trafikken på websitet og til at generere statistik og analyser over brugen af https://brobyvaerk-kro.dk.

Betingelser for tilmelding til Brobyværk Kro’s nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du samtykke til, at Brobyværk Kro må sende dig e-mails med gode tilbud og kommende arrangementer. Du accepterer samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger som anført nedenfor og i overensstemmelse med den gældende persondatapolitik.

Vi udsender typisk 3-6 nyhedsbreve om året.

Kan jeg afmelde mig igen?

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev, lige som du også kan opdatere dine oplysninger via linket nederst i nyhedsbrevet.
Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til vores nyhedsbreve, er du velkommen til at kontakte os på info@brobyvaerk-kro.dk

Det er gratis og uforpligtende at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Videoovervågning (på sigt)

Brobyværk Kro foretager videoovervågning af hensyn til ubudne gæster og tyveri samt for en sikkerhed for medarbejdere og dig som gæst.
Der er særlige krav til opbevaring og anvendelse af optagelserne/oplysningerne, som styres af Brobyværk Kro. Optagelserne vil kun blive tilgået i tilfælde af mistanke om kriminelle handlinger. Det er kun en snæver kreds af betroet medarbejdere, der har adgang til optagelserne.  Optagelserne kan videregives til politiet eller hvis videregivelse er påkrævet i henhold til lovgivningen.

Kreditkortoplysninger

Brobyværk Kro bruger dine kreditkortoplysninger som en garanti for din reservation

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, i Brobyværk Kro’s bookingsystem og i vores regnskabssystem. Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet uden nødvendig forsinkelse, hvis Brobyværk Kro ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger. Vi indtænker databeskyttelse, når vi laver nye processer med personoplysninger.

Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Det kan blive nødvendigt med ændringer i vores behandling af personlysninger, og vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre disse retningslinjer.

Deling af personoplysninger

I henhold til lovgivningen kan vi videregive oplysninger i tilfælde af svindel til politiet.

Søger du en stilling ved Brobyværk Kro

Brobyværk Kro registrerer de personoplysninger, du som jobansøgere selv giver i din ansøgning. Vi gemmer ikke ansøgninger om personoplysninger om afviste jobansøgere – herunder også mail, med mindre at der indhentes samtykke.
Ikke relevante frasorterede ansøgere bliver slettet indenfor 6 måneder efter ansøgningen.
Du kan til enhver tid gøre indsigelser mod, at oplysninger skal slettes for yderligere behandling.

Adgang til oplysninger

Du har ret til at få indsigt i personoplysningerne ved Brobyværk Kro og til hvilket formål vi indsamler oplysninger. Du har også ret til at få berigtiget og ajourført oplysninger, som Brobyværk Kro har registreret om dig. Endvidere har du ret til at få slettet de personoplysninger, som vi ikke efter lovgivningen er pålagt at skulle gemme.

For yderligere information herom, bedes du kontakte

Brobyværk Kro på info@brobyvaerk-kro.dk

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Brobyværk Kro tilpasser driften til den verserende Coronavirus/COVID-19 situation

Vores samfundsansvar er at efterleve myndighedernes anbefalinger og samtidig stå til rådighed for de, som har behov for overnatning.

Restauranten vil være lukket indtil d. 10.05.2020. Vi har nu udviklet vores Take-Away menu som du ser ved at klikke her.

Kommende gæster, der har været udsat for smitte, eller som føler symptomer, bedes afbestille – selvfølgeligt uden omkostning. Alle besøgende bedes udvise myndighedernes anbefalede hensyn.

Vi tilpasser naturligvis driften til de løbende anbefalinger og vil holde vore gæster informeret herom.

Brobyværk Kro fik i feb. 2020 ny ejer. Som nyt team har vi den sidste tid været i fuld firspring med både renovering og koncept. Dette er ikke just den start, vi havde håbet på. Men nu vil vi bruge tiden på færdiggørelse og klargøring af vore nye dejlige faciliteter, så vi kan byde velkommen, når situationen er normaliseret. Vi ser frem til at vise det hele frem.

I holdes løbende opdateret – efter virus kommer sommer.

Kromændene Jannik & Henrik