Brobyværk Kro tilbyder 2 typer gavekort.

  • Gavekort med kontant værdi (F.eks. kr. 1000,-)
  • Gavekort med forudbestemte oplevelse, men kan endvidere – på samme måde som kontantgavekort – anvendes som betaling med den pålydende værdi (vejl. udsalgspris)

Generelt

Gavekort kan kun bruges som betalingsmiddel på Brobyværk Kro.

  • Gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Du kan altid se udløbsdato dit gavekort.

Følgende vilkår er knyttet til gavekort med kontant værdi

Et gavekort med kontant værdi kan udstedes på det beløb, du ønsker.

Gavekort kan bruges som betaling af alle typer af ophold og restaurantbesøg på Brobyværk Kro.

Følgende vilkår er knyttet til gavekort til oplevelser

Gavekort til oplevelser kan bruges som betalingsmiddel til bestemte ophold og oplevelser på Krobyværk Kro

Gavekortet kan endvidere – på samme måde som kontantgavekort – anvendes til at betale ydelser på Brobyværk Kro for den pålydende værdi (vejl. udsalgspris). Denne type gavekort kan ikke anvendes til delvise trækninger, og hele værdien af gavekortet skal anvendes på én gang.

Levering

Gavekort kan bestilles til afhentning fysisk på Brobyværk Kro eller som PDF fremsendt på mail. Vi producerer gavekort på bestilling – OBS! PDF gavekort autogenereres ikke ved onlinebestilling. Gavekort er først gyldige ved modtaget betaling. Betaling kan ske enten ved fremmøde på Brobyværk Kro eller bankoverførsel. Leveringstid på  fakturerede gavekort er derfor afhængig af ekspeditionstiden på Bankoverførslen.

Fortrydelse

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Du har mulighed for at fortryde dit køb senest 14 dage efter du fysisk har modtaget din vare. Det er vigtigt, at du oplyser dit gavekortnummer ved fortrydelsen og du gør os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du har herefter 14 dage til at sende varen retur.

Varen sendes til:

Brobyværk Kro
Marsk Billesvej 15
5672 Broby

Har du modtaget din vare på mail (Print-selv gavekort), så skal du blot indenfor fristens udløb sende din mail med varen til: info@brobyvaerk-kro.dk med besked om, at du har fortrudt dit køb. Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Husk at oplyse konto nr. til tilbagebetaling.

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Som udgangspunkt har du ikke 2 års reklamationsret, da det er en tjenesteydelse. Derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer på: info@brobyvaerk-kro.dk

Persondata

For at du kan indgå aftale med os om gavekortkøb, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne modtage en bestilling fra dig. Du kan læse mere om vores Coockies og privatlivspolitik her.