Vigtigt vedr. ejerskifte

 

Brobyværk Kro har pr. 15.02.2020 fået nyt ejerskab. Ib og Anne-Lise har efter 47 års god og tro tjeneste solgt Kroen.

Tak til Ib og Anne-Lise for den dejlige modtagelse – vi vil tage jeres gode ånd og fantastiske historier med os videre.

Ny Kromand og køkkenchef Jannik Jensen og Restaurantchef Henrik Krammager, samt Kroens personale, glæder sig til at skrive nye kapitler i Brobyværk Kros historie sammen med jer. Som nyt værtskab ser vi, med stor respekt og en masse gåpåmod, frem til at drive denne ægte kro med en nutidig tilgang.

I forbindelsen med overtagelsen af driften er der interessante tiltag på vej – både på de fysiske rammer, inventar, koncept og menu.

Kroen vil i videst muligt omfang være åbent for gæster under renoveringen. Kun i perioden fra 15.2.2020 til 24.2.2020 har de lokale håndværkere brug for så meget plads, at det ikke er muligt at have gæster i restauranten. Herefter håber vi at husets besøgende vil tage den videre udvikling som en oplevelse. Vi skal selvfølgeligt tilpasse driften i perioder, hvor håndværkerne har brug for plads. Men vi skruer op for hyggen og håber at stamgæster og nysgerrige sjæle, vil lægge vejen forbi, tage del i udviklingen og bringe liv, sjæl og nye historier ind i de nye rammer. Jannik og Henrik er klar til at tage imod nye reservationer allerede fra den 24. februar.

Menukort kommer snart

Vi glæder os til at tage imod jer