fbpx

Barnedåb

Gældende 2022

Barnets første fest

Barnedåben er ofte tidligt på dagen og derfor oplagt at fejre over en brunchbuffet. Passer jeres barnedåb bedre til en frokostbuffet har vi også et bud på denne. Alternativt kan der vælges en 3-retters menu fra vores selskabsmenuer og festtilbud

Barnets første fest. En fejring af livet og et stort velkommen til en lille ny. En barnedåb skal være omgivet af lyse rammer, med plads til at mødes om dåbsbarnet og ikke mindst være uden bekymring for de nybagte forældre. På Brobyværk Kro tilbyder vi løsninger for både den tidlige og den sene kirkelige dåb. For nogle vil det passe bedst med en brunch, mens det for andre vil være oplagt med en frokost. Andre vælger at holde det til aften. Og har man fravalgt dåben, og i stedet ønsker at fejre navngivningen, så passer vores løsninger mindst lige så godt.

En brunchbuffet på Brobyværk Kro er, som ordet betyder, en kombination af morgenmad og frokost. Der tages afsæt i fynske råvare, brødet bager vi selv, og de lækre brunchdelikatesser er hjemmelavede eller nøje udvalgte fra mejeri og slagter. Et varieret udvalg betyder, at der vil være noget for enhver smag.

Vores frokostbuffet tager afsæt i de samme dyder. Her vil I ligeledes finde et udvalg af veltillavede retter, der rammer den brede smag, og stadig være en smagsoplevelse.

Vi ser frem til at være vært for barnets første fest.