fbpx

Brobyværk Kro Søndagsbrunch

Hver søndag fra klokken 11.00 – 13.00

Oplev eller genoplev den unikke brunch, som Kroens Køkkenchef; Brian Madsen, fremtryllede, i sin tid, på historiske restaurant Lindetræet. Rammerne om serveringerne er nye, omend stadig historiske. Og brunchen så populær, at den, siden Brian startede på Brobyværk Kro, har været efterspurgt fra nær og fjern.

Brunchen serveres ikke traditionelt som buffet, men i stedet som en kombination af små serveringer – nogle på fade andre pr. pers. Serveringerne afspejler det helt grundlæggende i brunchkonceptet; netop at kombinere morgenmad og frokost. Desuden er der taget højde for at frokost for nogen er kold mad, mens det for andre er varm mad. Hele herligheden afsluttes med det søde punktum.

1. servering; Morgenstund har guld i mund

afspejler den klassiske del af en morgenmad og består af:

Müsligrød med frugt
Skyr med müsli og lokal honning

2. servering; Bord dæk dig!

afspejler elementer fra det ”kolde” bord og består som menuens hovedservering af:

Pocheret æg med bacon
Laks og 2 slags pålæg
Rygeost, brie og skæreost
2 hjemmelavede marmelader
Lun leverpostej med svampe
Rugbrød, franskbrød, boller og smør

3. servering; De små varme

afspejler elementer fra en varm frokost og består af:

Suppe med croutoner
Lille lun anretning

4. servering; Lidt til kagemaven

er brunchens søde punktum og består af:

Lidt sødt at slutte på

Pris

295,- inkl. isvand, most og kaffe/te ad libitum

250,- ekskl. drikkvarer

Det praktiske:

Menuen er med forbehold for justeringer. Evt. behov for specialkost skal være aftalt på forhånd.

Vi  forbeholder os retten til at placere jer vilkårligt i husets lokaler.