fbpx

Selskaber

I forbindelse med en storstilet renovering i starten af 2020 blev der lagt vægt at få indrettet fest- og selskabslokaler, der kan benyttes til både store og mindre forsamlinger ifm. fest, møder, sammenkomster og lignende, hvor det er ønsket, at have eget lokale.

Selskabsmenuer og festtilbud

Brobyværk Kro er stedet hvor man fester og hygger sig blandt venner, familie eller kolleger – eller bare for at komme der! Går du med festtanker? Vi hjælper dig gerne med at sammensætte den perfekte fest, middag eller reception. Fortæl os om dine festtanker. Vi skræddersyr dit arrangement, og tilpasser os årstiden, og dine ønsker.  Her finder du et oplæg til inspiration – sammen finder vi det helt rette indhold.

Læs meget mere om selskabsmenuer og festtilbud her

Bryllup

Jeres smukkeste dag i uovertrufne omgivelser.

Når kærligheden skal fejres, skal brylluppet stå i unikke rammer, idylliske omgivelser og med et nærværende værtskab til at gøre jeres dag til en oplevelse. Maden skal afspejle jeres ønsker for dagen, og sammen skræddersyr vi det bryllup i drømmer om. På Brobyværk Kro kan dit bryllup være stort eller mindre, men dans og musik eller em uformel reception. Uanset tager vi vare på at denne dag er noget ganske særligt.

Læs meget mere om bryllup her

Når noget skal fejres, og man skal samle venner og familie til en festlig dag, så ligger Brobyværk Kro som det perfekte mødested, midt på Fyn. Omgivelserne er maleriske, ved Odense Å, som skaber liv og idyl. Kroen er autentisk og Kongeligt Privilegeret, men med et nutidigt udtryk, hvor komfort, kvalitet og et yderst passioneret værtskab er med til at give dig og dine gæster en oplevelse.

På Brobyværk Kro planlægger vi hver en fest, og hvert et selskab, individuelt, med afsæt i dine ønsker for dagen. Vi byder ind med forslag til årstidsbestemte fest- og selskabsmenuer  med tilhørende drikkevare, vi har ideer til opsætning og opdækning i vores fest- og selskabslokaler og sammen med dig finder vi det helt rigtige fest- og selskabsarrangement til din fejring. Du kan lade dig inspirere af vores selskabspakker her.

Et fest- og selskabsarrangement på Brobyværk Kro giver mulighed for overnatning. Kroen har 15 dobbeltværelser. En skøn måde at afslutte den festlige begivenhed kunne være at mødes med selskabet omkring en dejlig morgenmad – på den måde kan man få det glædelige gensyn til at vare lidt længere.

Brobyværk Kro har dannet ramme om mange fester og selskaber gennem årene – vi hører ofte om gode minder fra Kroens tidligere år. Der er blevet sunget, danset, holdt taler, spist en masse godt, skålet i skønne vine, grædt rørte tåre, glædes tåre og der er blevet grædt af grin. Vi glæder os over, at så mange har skabt traditioner om at festligheder og selskaber skal afholdes på Brobyværk Kro og vi glæder os til at være vært for din fest, dit selskab og din dag.