fbpx

Selskabs- og festlokaler

Brobyværk Kro tilbyder selskabs- og festlokaler

I forbindelse med en storstilet renovering i starten af 2020 blev der lagt vægt på at få indrettet fest- og selskabslokaler, der kan benyttes til både store og mindre forsamlinger ifm. fest, møder, sammenkomster og lignende, hvor det er ønsket, at have eget lokale.

Vores fest- og selskabslokaler egner sig, på hver sin måde til mange typer af arrangementer, og kan indrettes på mange forskellige måder. Hvert lokale har sin egen charme og sine muligheder.

Påtænker du at afholde et arrangement, er du velkommen til at kontakte os for at aftale en dag, hvor du kan se nærmere på lokalerne, høre om mulighederne og fortælle os om dine ønsker. Du kan læse mere om hvad vi tilbyder her.

Pejsestuen

”Pejsestuen” er husets mindste fest- og selskabslokaler, og egner sig til 10 til 14 pers. Som navnet afslører, er der indbygget gaspejs, som spreder både varme og hygge ud i rummet. Lokalet er lækkert lyst, med hyggelige detaljer, malet i husets gennemgående grønne nuance. I dette lokale kan der dækkes ved 2 langbord eller et bredt bord.

Udsigten

”Udsigten” er husets næststørste fest- og selskabslokaler, og egner sig til 20 til 30 pers. Også her afslører navnet hvad der er lagt vægt på. Et stort gulv til loft vinduesparti, med udsigt direkte til kroens grønne omgivelser, pryder væggen mod øst. Lokalet er moderne og rustikt på samme tid. Hvide vægge er kombineret med en langside af vandskurede, blotlagte, bevaringsværdige mursten – en særegenhed for kroens design, der ligesom den grønne farve, går igen flere steder. I dette lokale er det muligt at have ente langborde eller runde borde.

Salen

Salen er husets store selskabs- og festlokale med plads til 40 til 80 pers. Her er der plads til alle de festlige begivende, og selskabelige lejligheder, der skal fejres af mange. Samme lokale rummer desuden moderne AV-udstyr, der gør rummet anvendeligt til møder og konferencer. Salen er malet både i hvid og kroens grønne farve, og fremstår lys og hyggelig på samme tid. En lille scene med tæppeforhæng giver mulighed for, at både musik og indslag, virkeligt kan komme til deres ret. I dette lokale er det muligt at have enten langborde eller runde borde.

”Pejsestuen” er husets mindste fest- og selskabslokaler, og egner sig til 10 til 14 pers. Som navnet afslører, er der indbygget gaspejs, som spreder både varme og hygge ud i rummet. Lokalet er lækkert lyst, med hyggelige detaljer, malet i husets gennemgående grønne nuance. I dette lokale kan der dækkes ved 2 langbord eller et bredt bord.

”Udsigten” er husets næststørste fest- og selskabslokaler, og egner sig til 20 til 3 pers. Også her afslører navnet hvad der er lagt vægt på. Et stort gulv til loft vinduesparti, med udsigt direkte til kroens grønne omgivelser, pryder væggen mod øst. Lokalet er moderne og rustikt på samme tid. Hvide vægge er kombineret med en langside af vandskurede, blotlagte, bevaringsværdige mursten – en særegenhed for kroens design, der ligesom den grønne farve, går igen flere steder. I dette lokale er det muligt at have enten langborde eller runde borde.

“Salen” er husets store selskabs- og festlokale med plads til 40 til 80 pers. Her er der plads til alle de festlige begivende, og selskabelige lejligheder, der skal fejres af mange. Samme lokale rummer desuden moderne AV-udstyr, der gør rummet anvendeligt til møder og konferencer. Salen er malet både i hvid og kroens grønne farve, og fremstår lys og hyggelig på samme tid. En lille scene med tæppeforhæng giver mulighed for, at både musik og indslag, virkeligt kan komme til deres ret. I dette lokale er det muligt at have enten langborde eller runde borde.