Business

På Brobyværk Kro

Brobyværk Kro er centralt beliggende med nem adgang fra og til hele Fyn – såmænd fra hele Danmark. Omgivelserne er rolige og kroen byder på alt hvad den moderne forretningsrejsende har brug for. Gratis wifi, behagelige værelser, mulighed for mødelokaler med av-udstyr, skøn morgenmad, frokost- og aften restaurant samt en hyggelig krostue med flot bar- og kaffeudvalg. Vi smører gerne en madpakke til arbejdsdagen, sætter kolde drikke på værelset til den sene fyraften – i det hele taget er vores mål, at du med en firmaaftale, skal kunne føle dig hjemme hos os.

Hvis du har lyst til at høre mere om mulighederne for at indgå en firmaaftale for dig selv, dine medarbejdere, kollegaer, forretningsforbindelser og kunder, så står Brobyværk Kro til rådighed for at finde favorable løsninger der matcher behovet.

Vi tilbyder aftaler på én eller flere af nedenstående områder, aftalen kan være kombineret af flere tilbud.

  • Overnatning
  • Bespisning
  • Møder og konferencer
  • Firmafest
  • Receptioner

Påtænker du at indgå en firmaaftale?

Du velkommen til at kontakte os for at aftale en dag, hvor du kan komme og se nærmere på Brobyværk Kro, høre om mulighederne og fortælle os om de ønsker og behov, virksomheden du repræsenterer, har. Du kan også sende din forespørgsel på en mail. Efterfølgende vil du modtage vores oplæg til en firmaaftale og procedurerne herfor. Når aftalen indeholder det rigtige for virksomheden, kan vi sætte i gang.

Har din virksomhed ikke en firmaaftale, og rejser du i arbejdsøjemed er du velkommen til at kontakte os om muligheden for at lave en individuel firmaaftale. Desuden har du muligheden for at benytte vores samarbejde med Small Danish Hotels, hvor du via loyalitetsprogrammet ”Benefits” kan optjene point til kommende besøg.

Kontakt os allerede i dag