fbpx

Møder

På Brobyværk Kro

I starten af 2020 har Brobyværk Kro fået en gennemgribende renovering. Med omtanke for at bevare husets autentiske atmosfære har målet været at modernisere Kroen på en sådan måde, at den er tidssvarende til, at kunne dække ethvert behov for mødeafvikling og mindre konferencer. På Brobyværk Kro finder du alt hvad du behøver, samlet på et sted; skønne mødelokaler med AV-udstyr, et køkken der vil forherlige med frokost, middag, morgenmad og alt derimellem og mulighed for overnatning. Alt sammen, i rolige og grønne omgivelser, lige midt på Fyn. Vores mødelokaler har forskellige indretningsmuligheder, og kan tilpasses til mange af de forskellige behov der findes i forbindelse med mødeafvikling og sammenkomster. Alle mødelokalerne har sin særegenhed, og med fokus på lyse omgivelser, behagelige møbler samt rolig og indbydende indretning. Alle lokaler har gratis wifi og mulighed for flipover, projektor og god gammeldags tavle.

Brobyværk Kro er et centralt og oplagt mødested med udgangspunkt fra hele Fyn – ja hele Danmark. Kroen ligger lige der hvor større fynske landeveje krydser Odense Å, og er derfor nem at komme til, uanset hvor man kommer fra. Omgivelserne er maleriske, og muligheder oplagte for, at kombinerer en mødedag eller et konferencedøgn med en oplevelse på en af de nærliggende attraktioner som f.eks. Egeskov Slot.

Påtænker du at afholde et møde eller en konference? Du er velkommen til at kontakte os for at aftale en dag, hvor du kan se nærmere på mødelokalerne, høre om mulighederne og fortælle os om dine ønsker.

Vi sammensætter en løsning tilpasset jeres behov for et vellykket møde.

Du kan læse mere om hvad vores restaurant byder på her.