fbpx

Værelser

Indtjekning fra kl. 14.00

Kroens 17 værelserne er godt indrettet og nyistandsat i 2021. Alle værelser har eget toilet og brusebad. Udover nye behagelige senge har værelserne et skrivebord, køleskab, kaffe/te maskine og garderobe. Der er tv, gratis internet og fri parkering i gården. Nogle værelser har udsigt mod åen – andre mod gården eller kroens terrasse. Der er to handicapvenlige værelser, nogle værelser har mulighed for opredning i sovesofa til barn, og der forefindes også mulighed for at opstille babyseng.

Enkelt værelser

Priser fra:

DKK 890,00 enkeltværelse med morgenmad

Montør – læs mere her

Standard dobbeltværelser

Priser fra:

DKK 1090,00 dobbeltværelse med morgenmad

Superior dobbeltværelser med udsigt

Priser fra:

DKK 1290,00 superior dobbeltværelse med morgenmad

Brobyværk Kro har i mere end 100 år været kendt for at stille en seng til rådighed og servere et godt måltid mad for de forbirejsende. Den fortælling har udviklet sig med tiden, og fik et nyt historiske kapitel i 2020 – læs historien her.

I hjertet af Kroen finder du baren og krostuen, hvor der er servering af kaffe, kage, øl, vand, vin, cocktails og snacks i Kroens åbningstid.

En overnatning på Brobyværk Kro er oplevelsen af autentisk kongelig priviligeret kro i nutidig udvikling. Beliggenheden er så central, at det er et oplagt overnatningssted når man har ærinder eller søger oplevelser på eller omkring Fyn.

Restauranten har åben alle ugens 7 dage, både til frokost og aften. Menuerne er tilpasset til at nogen ønsker at spise lidt let, andre en god hovedret og så er der dem der har lyst til at sammensætte en menu. Du kan altid bestille bord i restauranten i forbindelse med din reservation eller læse mere om vores kroophold og kro miniferie.

Værelser og ophold er inklusiv vores skønne morgenmad.