fbpx

Kommende Events

Nytårs Take Away

31.dec. 2022

Søren Ulrik Thomsen

23.feb. 2023 19.30

”Trio Domison” med Signe Asmussen Manuitt

27. april 2023 19.30

Under udarbejdelse

Pinsebrunch 2023

xx.xx 2023 fra xx.xx til xx.xx

Under udarbejdelse

Skt. Hans Aften

23. juni 2023

Under udarbejdelse

xxx

xx-xx

Under udarbejdelse

Events

En kro på landet skal være et sted at mødes. Og på Brobyværk Kro vil vi gerne tilbyde noget at mødes om. Vores faciliteter i de skønne lokaler, passionen i det udsøgte køkken, udvalget i den velassorterede bar og muligheden for overnatning giver os alle de bedste forudsætninger for at bruge vores rammer til, at skabe arrangementer og events. Indholdet i vores arrangementer og events vil favne bredt, og skal være til glæde for de lokale, bidrage til oplevelser for hele oplandet på Fyn og tiltrækker gæster fra hele det danske land. Arrangementerne kan være alt fra foredrag til vinsmagning, koncert eller kortklub, påskefrokost, julefest, musik og dans, cocktailparty, jazzfestival, Skt. Hans, Mortens Aften og alt andet man kan mødes om, eller lave en særlig oplevelse ud af.

Vi samarbejder gerne omkring igangsættelse, planlægning og afvikling af events og arrangementer. Går du med en god idé hører vi gerne fra dig. Hvad kunne være en oplagt event eller arrangement at mødes om på Brobyværk Kro?

Indtil vi igen kan forsamle os uden restriktioner tager vi forbehold for, at de på tiden gældende krav ifm. Covid-19, kan have indflydelse på afviklingen af planlagte arrangementer.

Brobyværk Kro har i mere end 100 år været vært for et utal af events arrangementer – det vil vi gerne blive ved med, så vi glæder os til at komme i gang.