fbpx

Mødelokaler

På Brobyværk Kro

”Pejsestuen” er husets mindste mødelokale til 10 til 14 pers. Det egner sig perfekt til de mindre møder og forsamlinger. Mødelokalet er lyst med indbygget gaspejs, som kan sprede en hyggelig varme og stemning ud i rummet på de kolde dage. Mødelokalet kan dækkes med to langborde, et bredt bord, flere mindre stationer eller stolerækker.

”Udsigten” er husets næststørste mødelokale til 20 til 40 pers. Med udsigt til kroens grønne omgivelser og Odense Å er det som at holde møde midt i naturen. Mødelokalet får masser af dagslys fra et gulv til loft vindue mod øst. I dette lokale er det muligt at have enten langborde eller runde borde.

”Salen” er husets største mødelokale til 40 til 80 pers. I dette lokale er det muligt at have ente langborde, runde borde, flere mindre stationer eller stolerækker. En lille scene, med tæppeforhæng, giver mulighed for, at foredragsholdere og præsentationer virkeligt kan komme til deres ret.

Hvert mødelokale har sit særlige udtryk og byder på forskellige muligheder. Fælles for dem alle er, at det er lyse rum, komfortable møbler og så er der er lagt vægt på at skabe en behagelig og imødekommende indretning.

Til samtlige lokaler kan der uden omkostninger opsættes wifi, flipover, projektor og klassisk kridt tavle.