fbpx

Selskabsmenuer og festtilbud

min. 20 voksne

Selskabsmenu u/drikke

3-retters menu (inkl. 2. servering af hovedret)

Inkl. lokale, (duge), servietter, lys og grønt (standard opdækning) 445,-

Der afsættes 4 timer til en 3-rettes menu

Selskabsmenu m/drikke

3-retters menu (inkl. 2. servering af hovedret)
Øl, vand og vin under middagen.

Inkl. lokale, (duge), servietter, lys og grønt (standard opdækning) 695,-

Der afsættes 4 timer til en 3-rettes menu

Pakkepris arrangement u/drikke

Velkomst, 3-retter (inkl. 2. servering af hovedret), kaffe/the med sødt.

Inkl. lokale, (duge), servietter, lys og grønt (standard opdækning) 545,-

Til frokostselskab afsættes der 5 timer – 6 timer hvis der bestilles natmad.
Til aftenselskab afsættes der 6 timer – 7 timer hvis der bestilles natmad

Pakkepris for arrangement m/drikke

Velkomst, 3-retter (inkl. 2. servering af hovedret), kaffe/the med sødt.
Øl, vand og vin under middagen.
Inkl. lokale, (duge), servietter, lys og grønt (standard opdækning) 795,-

Til frokostselskab afsættes der 5 timer – 6 timer hvis der bestilles natmad.
Til aftenselskab afsættes der 6 timer – 7 timer hvis der bestilles natmad

Tilkøb

Snack til velkomsten +55,- pr. pers
Ekstra retter kan tilkøbes
Natmad fra 65,- pr. pers.
Avec til kaffen  fra 50,- pr. person
Ekstra times fri blød bar +95,- pr. person
Husets spiritus til bar +750,- pr. flaske
Dekorationer kan tilkøbes
Opgradering af vine kan tilkøbes

Overnatning i forbindelse med selskaber

Ved leje af hele huset eller overnatning for min. 30 pers. specialpris

Læs mere om værelserne her

Selskabsmenuer

Januar – Februar

Forretter

Røget laks, rygeost, salater, rug, syltede rødløg
Dyrekølle, valnødder, stikkelsbær, balsamico vinaigrette

Hovedretter

Beef Wellington, selleri puré, persillerod, grøntkål, sc. Trøffel
Presa af Dûroc, aromatpure, skalotteløg, croquette, vild brøndkarse

Desserter

Creme brulee, lakridsrodssorbet el. stikkelsbærsorbet, el. årstidens sorbet
Æblekage, mælkechokolade cremeux ,æblesorbet.

Marts – April

Forretter

Røget laks, rygeost, salater, rug, syltede rødløg
Skinke, artiskok, parmasan chips, ramsløgskapers, brøndkarse

Hovedretter

Kalvefilet, nye løg, jordskokker, ramsløg, jordskokkekompot, timian el. rødvinssauce
Dûroc ballotine, urtebouillon, flower sprouts, savoykål, flæskesvær

Desserter

Creme brulee, lakridsrodssorbet el. stikkelsbærsorbet, el. årstidens sorbet
Baked Alaska, pistachekage, vaniljeparfait, hindbær, citrus marengs

Maj – Juni

Forretter

Røget laks, rygeost, salater, rug, syltede rødløg
Hvide asparges, asparges hollandaise, Rømø rejer

Hovedretter

Kalvefilet, majroer, årstidens grønt, kalveblanquette, rødvinssauce
Perlehøne, grønne asparges, rabarberkompot, kyllingeblanquette

Desserter

Creme brulee, lakridsrodssorbet el. stikkelsbærsorbet, el. årstidens sorbet
Choux, jordbær, peber, milkshake, is

Juli – August

Forretter

Røget laks, rygeost, salater, rug, syltede rødløg
Gazpaccio, chorizo, salsa

Hovedretter

Kalvefilet, bagt tomat, urterask, hvidløgspuré, sc.chimichurry
Poussin, majs, kantareller, majssauce

Desserter

Creme brulee, lakridsrodssorbet el. stikkelsbærsorbet, el. årstidens sorbet
Bærdessert med kage og is

Selskabmenuen er med forbehold for justeringer ift. sæsonudsving og råvaretilgængelighed.
Allergier skal være på forhånd, så vi kan tage de rette forbehold.

Praktisk

“for selskabsaftaler”

  • Priserne er gældende 2024.
  • Navneliste til værelser skal være oplyst 2 uger før afvikling (kun for selskaber med boende gæster)
  • Endeligt antal voksne, børn med børnemenu og børn uden forplejning skal være oplyst 2 uger før afvikling
  • Bordplan til selskabsarrangement skal være os i hænde 1 uge før afvikling
  • Aftalte menuer er med forbehold for justeringer ift. sæsonudsving og råvaretilgængelighed.
  • Specialkost skal være oplyst 1 uge før afvikling
  • Bordkort, pynt mv. som vi skal arrangere skal afleveres senest dagen før afvikling
  • Betaling sker samlet ved afrejse eller ved fremsendt faktura medmindre andet er aftalt – skal være oplyst 1 uge før afvikling. Vi modtager IKKE individuel betaling for f.eks. drikkevarer medmindre dette er aftalt på forhånd. EAN fakturering pålægges 200 kr. administration.
  • Tidsrammen for selskaberkræftelsen er gældende og skal overholdes. Der kan ved aftale på dagen, mod betaling (1200 kr. pr. time) laves forlængelse såfremt det er muligt for os.
  • Tidsplanen for selskaber/kurser/konferencer i bekræftelsen er vejledende
  • Afbestillingsregler, læs mere her

Vi ser frem til at planlægge din dag