fbpx

Kroophold

Kaffe/te og kage, 3-retters menu, overnatning og morgenmad

Ankomstdag: eftermiddagskaffe/te og hjemmebagt kage
Til aften serveres  3-retters menu sammensat af Kroholdet
Næste morgen serveres en dejlig morgenmad

Kroophold

Priser fra:

DKK 1120,00 pr. pers. i superiorværelse med udsigt
DKK 1020,00 pr. pers. i dobbeltværelse
DKK 1365,00 i enkeltværelse

Kroophold på moderne kro

Et kroophold på Brobyværk Kro er muligheden for at nyde alt det der giver et lille afbræk fra hverdagen. Ved den rislende å i baghaven er der adgang til vandrestier ud i den omkringlæggende skønne natur. Du er midt på Fyn, og afstanden til de mange fynske attraktioner, handelsbyer, strande, cityliv og strande er inden for samme korte radius. Et kroophold er også glæden ved at kunne læne sig tilbage på værelset, nyde solen fra terrassen eller mærke stemningen i den hyggelige Krostue – kroens hjerte. Her knitrer pejsen, når det rusker ude. I baren er der et flot udvalg af kaffe; Cafe’ latte, cappuccino og den hurtige espresso. Desuden har vi gjort en dyd ud af at kunne tilbyde spændende cocktails, og et stort sortiment af spiritus, lokale øl, spændende safter og skønne vine.

Når I bestiller et kroophold, er der ankomst fra kl. 14.00, og der serveres kaffe og kage i et af husets lokaler, efter I har fundet jer til rette på værelset. I kan også starte opholdet med lidt at spise. En frokost i de lyse nyistandsatte lokaler, som er kombineret med historiske effekter, er en oplagt måde at få den fulde oplevelse af at være på kroophold. Bord kan bestilles fra kl. 12.00.

Kroopholdet tager sit gastronomiske højdepunkt med aftenens menu. Tre skønne retter vil blive sammensat med afsæt i de historiske rødder som dansk kro, men med moderne tilgang, og inspiration fra det franske brasseriekøkken. Menuen vil være bestå af forret, hovedret og dessert. Og skulle du blive fristet ved at kigge i vores a la carte menu, så kan vi altid opgraderer med en ret.

Morgenmaden skal være en afslappende og smagfuld afslutning på besøget. Vi serverer en morgenmad, hvor der selvfølgeligt både er hjemmebagt, hjemmesyltet og en smag af særligt udvalgte fynske varer.

Hvis I planlægger at tage på tur efter kroopholdet, eller måske I kommer langvejs fra, så kan vi lave en hyggelig picnic, som I kan tage med på jeres tur.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på kroophold på Brobyværk Kro.