fbpx

Frokost a la carte

Frokostmenu: ons.-man. 12.00 – sidste bestilling 14.30 (tirsdag lukket)

Se vores menukort på her.

Brunch fra 27. aug.: søndage fra kl. 11.00 Se menu her (ingen frokost a la carte)

Aften a la carte

Aftenmenu: Man.- Lør. 17.30 – sidste bestilling 21.00

Se vores menukort her

Sunday roast: Søn. fra 17.30 – sidste bestilling 21.00

Se søndagsmenu her

Restaurant på Brobyværk Kro

Vine og drikkelse

Vi har et bredt udvalg af vine på Kroen.

Spørg tjeneren om vine og vejledning.

Restauranten

I forbindelsen med, at Brobyværk Kro fik ny ejer i feb. 2020, har en gennemgribende renovering fundet sted. Hele hovedhuset er istandsat. Brobyværk Kro fremstår nutidig og moderne, men med masser af autenticitet fra en fantastiske historie. Husets hjerte er Krostuen. Det er stedet man mødes bare for at mødes. Og med den ikoniske bar af egetræ og behagelige læderbetrukne barstole, indbyder det til straks, at undersøge det store udvalg af kaffe, øl, vin, saft og drinks.  Fra kroens hjerte er der direkte adgang til restauranten, som vi kalder Havestuen. Lokalet har et stort østvendt vinduesparti med udsigt, først til vores skønne terrasse, og det næste der rammer blikket, er det fortryllende syn af Odense Å. Det er hovedsageligt Havestuen der bliver benyttet som a la carte restaurant, både frokost og aften.

Moderniseringen af kroen har i hele processen holdt for øje, at bevare de dele af huset, som fortæller lidt om kroens historie. Et stort fund under det gamle loft var de gamle bjælker, som nu blotlagt. Gulvene er ligeså bevaret, og som nyslebne ser man ikke de mange fodspor, fra årtier af rejsende, men vi ved de har været der.  Der er lagt vægt på behagelig belysning med dæmpede spots og et gennemgående messingtema på lamper til hyggebelysning. Og fordi kroens nye ejer er gartner så lover vi at huset altid vil være prydet af masser grønne elementer – både inde og på den solbeskinnede terrasse.

I dette miljø serveres der mad med passion for det klassiske danske krokøkken, tilpasset de moderniserede omgivelser. Brobyværk Kros køkken vil deslige lade sig inspirer af fransk brasserie, med retter der er tilpas rustikke til, at de hører sig hjemme på en autentisk kro i nutidig udvikling.

Om du kommer til frokost eller aften, eller blot for at kigge forbi, er der mulighed for at få en øl, cocktail eller anden forfriskning i baren eller nyde godt af husets udvalg af kaffe.