Aften a la Carte

Man.- Lør. fra 17.30 – sidste bestilling 21.00

Sunday Roast: Søn. fra 17.30 – sidste bestilling 21.00 Se menu her

OBS! Der kan være lukket pga. selskaber eller arrangementer – vi anbefaler bordbestilling

Julens Sæsonmenu

17.11. – 22.12. 2023

Røget Hellefisk · Æbletern · Duet af jordskokker · Æblevinaigrette & dild

***

Canette med Anderielette · Rødkål · Solbær · Rødbeder · Syltede rødløg & salpiconsauce

***

Crépes Suzette · Suzettsauce · Kardemommeiscreme

Pris

| 3 Retter 395,- | 3 Gl. vin 250,- |

Det er ikke muligt at udskifte retter i sæsonmenuen med a la carte retter.

Julens sæson a la carte

17. 11. – 22. 12. 2023

Forret

Røget Hellefisk · Æbletern · Duet af jordskokker · Æblevinaigrette & dild 125,-

Hovedretter

Canette med anderielette · Rødkål · Solbær · Rødbeder · Syltede rødløg & salpiconsauce 275,-

Beef Wellington (35 min.) · Græskar · Butternutsquash · Grønkål · Portvinssauce & Kartofler a part 275,-

Kroens Ret (Man. til tors. – spørg betjeningen) 195,-

(besluttes af køkkenet, og præsenteres af betjeningen ved jeres ankomst – med forbehold for udsolgt)

Ost

3 slags oste – Sødt – Sprødt 125,- / 5 slags oste – Sødt – Sprødt 175,-

Dessert

Crépes Suzette · Suzettsauce · Kardemommeiscreme 115,-

Pris

| 3 Gl. vin  250,- | 4 Gl. vin 300,- | 5 Gl. vin 350,- |

Ovenstående gældende t.o.m. 22.12. 2023

Med forbehold for ændringer.
Lad os gerne vide om evt. allergier på forhånd, så vi kan tage de rette forbehold.

Selskaber over 8 pers. bedes forudbetille samme menu. Er I over 20 kan I ogå se nærmere på vores selskabsmenuer.

Næste menu fra xx.xx.2023