fbpx

Aften a la Carte

Man.- Lør. fra 17.30 – sidste bestilling 21.00

Sunday Roast: Søn. fra 17.30 – sidste bestilling 21.00 Se menu her

OBS! Der kan være lukket pga. selskaber eller arrangementer – vi anbefaler bordbestilling

Sæsonmenu fra 08.03 2023

Stenbidderrogn · Urtevaffel · Agurk & Creme double

***

Beef Wellington · Porre · Nye løg ·Timiansauce

***

Citronbavarois · Ymerdrys & Ymersorbet

Pris

| 3 Retter 395,- | 3 Gl. vin 250,- |

Det er ikke muligt at udskifte retter i sæsonmenuen med a la carte retter.

Sæson a la carte fra 08.03 2023

Forretter

Stenbidderrogn · Urtevaffel · Agurk & Creme double 125,-

Oksecappaccio · Ramløgspesto · Forårsurter & Vesterhavsost 125,-

Hovedretter

Rødfisk · Sennepskorn · Syltede løg & Sauce blanquette fyldt med grønt 275,-

Iberico gris · Bagt æblepuré · Glaseret persillerod · Puffede svær & Cidersauce 275,-

Beef Wellington (35 min.) · Porre · Nye løg ·Timiansauce 275,-

Ugens Ret (man. til tors. – spørg betjeningen) 195,-

(besluttes af køkkenet, og præsenteres af betjeningen ved jeres ankomst – med forbehold for udsolgt)

Ost

3 slags oste – Sødt – Sprødt 125,- / 5 slags oste – Sødt – Sprødt 175,-

Dessert

Citronbavarois · Ymerdrys & Ymersorbet 115,-

Crème brûlée· Mandel & Lakridsrodssorbet 115,-

Pris

| 3 Gl. vin  250,- | 4 Gl. vin 300,- | 5 Gl. vin 350,- |

Ovenstående gældende t.o.m. 25.04. 2023

Med forbehold for ændringer.
Lad os gerne vide om evt. allergier på forhånd, så vi kan tage de rette forbehold.

Selskaber over 8 pers. bedes forudbetille samme menu. Er I over 20 kan I ogå se nærmere på vores selskabsmenuer.

Sæsonmenu fra 26.04 2023

Fynsk hvid asparges · Svendborgskinke & Fermenteret aspargessauce

***

Beef Wellington · Grillet hjertesalat · Ramsløg & Barigoulesauce med estragon

***

Kagebrud · Honningtuile · Kamillesirup & Kernemælkssorbet

Pris

| 3 Retter 395,- | 3 Gl. vin 250,- |

Det er ikke muligt at udskifte retter i sæsonmenuen med a la carte retter.

Sæson a la carte fra 26.04 2023

Forretter

Ceviche af havtaske · Agurk · Urter & Frisk limesorbet 125,-

Fynsk hvid asparges · Svendborgskinke & Fermenteret aspargessauce 125,-

Hovedretter

Ristet knurhane · Escabeche · Tomat & Hummerbisque 275,-

Perlehøne · Grønne asparges · Rabarber & Mættet urtesauce 275,-

Beef Wellington (35 min.) · Grillet hjertesalat · Ramsløg & Barigoulesauce med estragon 275,-

Ugens Ret (man. til tors. – spørg betjeningen) 195,-

(besluttes af køkkenet, og præsenteres af betjeningen ved jeres ankomst – med forbehold for udsolgt)

Ost

3 slags oste – Sødt – Sprødt 125,- / 5 slags oste – Sødt – Sprødt 175,-

Dessert

Kagebrud · Honningtuile · Kamillesirup & Kernemælkssorbet 115,-

Gateau Marcel · Creme anglaise & Solbærsorbet 115,- (denne udskiftes så snart vi får danske jordbær)

Pris

| 3 Gl. vin  250,- | 4 Gl. vin 300,- | 5 Gl. vin 350,- |

Ovenstående gældende t.o.m. 27.06. 2023

Med forbehold for ændringer.
Lad os gerne vide om evt. allergier på forhånd, så vi kan tage de rette forbehold.

Selskaber over 8 pers. bedes forudbetille samme menu. Er I over 20 kan I ogå se nærmere på vores selskabsmenuer.

Næste menu fra 28.06.2023
Næste menu fra 30.08.2023
Næste menu fra 01.11.2023