Julebuffet på Brobyværk Kro
Hver fredag og lørdag fra 15. nov. til 14. dec. med ankomst ml. 17.30 og 19.00
Forretter
Hjemmebagt Franskbrød – Rugbrød – Smør
Marineret sild – Karrysalat
Hjemmelavede stegte sild – Løg – Kapers
Æg – Urtemayonnaise
Citrusmarinerede rejer
Graved laks – Rævesovs
Pate – Sennepsmayonnaise – Rødløg
De lune retter
Leverpostej – Valnødder
Torsketerrine
Torske brandade – Selleriremulade
Æbleflæsk
Boudin blanc – Brune løg
Svinekæber – Knust kartoffel
Gåserilette – Grønkål – Tyttebær
Andebryst – Rødkål
3 gode oste
Brie de Meaux
Tomme de savoie
Stilton med portvin
Sødt og sprødt
Det søde
Konditorens julekage
Appelsinkage
Ris a la mande med kirsebærsauce
En mandelgave pr. aften
Til ost og dessert serveres et godt glas port – husets snaps bydes á 40 pr. 3 cl
| Buffet 495,- |
| 1 gl. husets snaps · Husets hvid- og rødvin samt øl & vand ad libitum · 1 gl. desssertvin | 400,- |