fbpx

Selskabsmenuer og festtilbud

Gældende 2022

Selskabs- og festmenuer

Min. 20 pers. (voksne)

Jan. Feb. Marts 2022

Forretter

Varmrøget lakserillette med brunet smør, friske urter og sprødt
***
Variation af selleri med lardo og havgussauce

Hovedretter

Svinemørbrad og braiseret svinekæbe med sæsonen grønt fra Pallehavegaard, peberrods- æblesauce og kartofler a part
***
Oksemørbrad og braiseret bryst med sæsonens grønt fra Palleshavegaard, portvinssauce og kartofler a part

Desserter

Pandekager med suzettesauce, mandelis og appelsingelé
***
Gateau Marcel med tonkaiscreme og årstidens friske eller syltede frugt

De 3 *markerede retter på sæsonen a la cartemenu kan også vælges som selskabsmenu – se gældene menu her

Selskabmenuen er med forbehold for justeringer ift. sæsonudsving og råvaretilgængelighed.
Allergier skal være på forhånd, så vi kan tage de rette forbehold.

April Maj Juni 2022

Forretter

Dampede hvide asparges med rømørejer, urter og dildsifon
***
Unghaneterrine med morkler, syltede rødløg, små salater og ramsløgspesto

Hovedretter

Kalvefilet med braiserede kalvehaler, sæsonens grønt fra Palleshavegaard, estragonsaucesauce og lokale kartofler a part
***
Lammekølle med lammepølser, sæsonens grønt fra Palleshavegaard, tomat- olivensauce og lokale kartofler a part

Desserter

Limebavoier på kagebund med lemoncurd og hvid chokoladeis
***
Gateau Marcel med tonkaiscreme og årstidens friske eller syltede frugt

De 3 *markerede retter på sæsonen a la cartemenu kan også vælges som selskabsmenu – se gældene menu her

Selskabmenuen er med forbehold for justeringer ift. sæsonudsving og råvaretilgængelighed.
Allergier skal være på forhånd, så vi kan tage de rette forbehold.

Juli Aug. Sep. 2022

Forretter

Lakseceviche med auberginekaviar, olivenolie, små salater og sprødt
***
Variation af Svendborggris som lufttørret skinke og sprød friteret kugle af skank med salater og sennepsmayo

Hovedrette

Kalvefilet med braiserede kalvehaler, sæsonens grønt fra Palleshavegaard, estragonsaucesauce og lokale kartofler a part
***
Lammekølle med lammepølser, sæsonens grønt fra Palleshavegaard, tomat- olivensauce og lokale kartofler a part

Desserter

Limebavoier på kagebund med lemoncurd og hvid chokoladeis
***
Gateau Marcel med tonkaiscreme og årstidens friske eller syltede frugt

De 3 *markerede retter på sæsonen a la cartemenu kan også vælges som selskabsmenu – se gældene menu her

Selskabmenuen er med forbehold for justeringer ift. sæsonudsving og råvaretilgængelighed.
Allergier skal være på forhånd, så vi kan tage de rette forbehold.

Okt. Nov. Dec. 2022

Forretter

Rødtunge dariolle med krabbe og bisque
***
Anderilette med græskarpuré, sprøde urter og trøffelvinaigrette

Hovedretter

Svinemørbrad og braiseret svinekæbe med sæsonen grønt fra Pallegavegaard, peberrods- æblesauce og kartofler a part
***
Oksemørbrad og braiseret bryst med sæsonens grønt fra Palleshavegaard, portvinssauce og kartofler a part

Desserter

Pandekager med suzettesauce, mandelis og appelsingelé
***
Gateau Marcel med tonkaiscreme og årstidens friske eller syltede frugt

De 3 *markerede retter på sæsonen a la cartemenu kan også vælges som selskabsmenu – se gældene menu her

Selskabmenuen er med forbehold for justeringer ift. sæsonudsving og råvaretilgængelighed.
Allergier skal være på forhånd, så vi kan tage de rette forbehold.

Selskabs- og festtilbud

Min. 20 pers. (voksne)

Selskabsmenu u/drikke

3-retters menu

Inkl. lokale, (duge), servietter, lys og grønt (standard opdækning) 445,-

Der afsættes 4 timer til en 3-rettes menu

Selskabsmenu m/drikke

3-retters menu
Øl, vand og vin under middagen.

Inkl. lokale, (duge), servietter, lys og grønt (standard opdækning) 695,-

Der afsættes 4 timer til en 3-rettes menu

Pakkepris arrangement u/drikke

Velkomst, 3-retter, kaffe/the med sødt.

Inkl. lokale, (duge), servietter, lys og grønt (standard opdækning) 545,-

Til frokostselskab afsættes der 5 timer – 6 timer hvis der bestilles natmad.
Til aftenselskab afsættes der 6 timer – 7 timer hvis der bestilles natmad

Pakkepris for arrangement m/drikke

Velkomst, 3-retter, kaffe/the med sødt.
Øl, vand og vin under middagen.
Inkl. lokale, (duge), servietter, lys og grønt (standard opdækning) 795,-

Til frokostselskab afsættes der 5 timer – 6 timer hvis der bestilles natmad.
Til aftenselskab afsættes der 6 timer – 7 timer hvis der bestilles natmad

Tilkøb

Snack til velkomsten +55,- pr. pers
Tilkøb af 2. servering 35,- pr. pers.
Ekstra retter kan tilkøbes
Natmad fra 65,- pr. pers.
Avec til kaffen  fra 50,- pr. person
Ekstra times fri blød bar +95,- pr. person
Husets spiritus til bar +750,- pr. flaske
Specialduge/servietter kan tilkøbes
Dekorationer kan tilkøbes
Opgradering af vine kan tilkøbes

Overnatning i forbindelse med selskaber

Ved leje af hele huset eller overnatning for min. 30 pers. 30% rabat.

Læs mere om værelserne her

Praktisk

for selskabsaftaler

  • Priserne er gældende 2022. Børn under 12 år halv pris.
  • Navneliste til værelser skal være oplyst 2 uger før afvikling (kun for selskaber med boende gæster)
  • Endeligt antal voksne, børn u/12 og børn uden forplejning skal være oplyst 2 uger før afvikling
  • Bordplan til selskabsarrangement skal være os i hænde 1 uge før afvikling
  • Aftalte menuer er med forbehold for justeringer ift. sæsonudsving og råvaretilgængelighed.
  • Specialkost skal være oplyst 1 uge før afvikling
  • Bordkort, pynt mv. som vi skal arrangere skal afleveres senest dagen før afvikling
  • Betaling sker samlet ved afrejse eller ved fremsendt faktura medmindre andet er aftalt – skal være oplyst 1 uge før afvikling. Vi modtager IKKE individuel betaling for f.eks. drikkevarer medmindre dette er aftalt på forhånd. EAN fakturering pålægges 200 kr. administration.
  • Tidsrammen for selskaberkræftelsen er gældende og skal overholdes. Der kan ved aftale på dagen, mod betaling (1200 kr. pr. time) laves forlængelse såfremt det er muligt for os.
  • Tidsplanen for selskaber/kurser/konferencer i bekræftelsen er vejledende
  • Afbestillingsregler, læs mere her

Vi ser frem til at planlægge din dag