fbpx

Frokostselskab

Gældende 2024 – Min. 20. pers. (voksne)

Frokost på Brobyværk Kro er noget ganske særligt og inspireret af køkkenchef; Brians Madsens tid på historiske Restaurant Lindetræet. Rammerne om serveringerne er nye, omend stadig historiske.

Frokosten serveres som en kombination af små serveringer – nogle på fade andre pr. pers. Serveringer tager afsæt i det traditionelle ”kolde bord” som jo, i de flestes forventning, også indeholde lune retter – det gælder også her. Hele herligheden afsluttes med et sødt punktum.

1. servering; Forretten

tallerkenanrettet forret bestående af:
Aftales nærmere ud fra Kroen udvalg

2. servering; Bord dæk dig!

afspejler elementer fra det ”kolde” bord og består som menuens hovedservering af:

Pocheret æg med bacon
Fad med laks og 2 slags pålæg
Fad med rygeost, brie og skæreost
2 hjemmelavede marmelader
Lun leverpostej med svampe
Rugbrød, franskbrød og smør

3. servering ; De små varme

afspejler elementer fra en varm frokost og består af:

Lille suppe med croutoner
Lille lun ret

4. servering; Lidt til kagemaven

er frokostens søde punktum og består af:

Kage at slutte på

Pris

Inkl. lokale, (duge), servietter, lys og grønt (standard opdækning) 325,-

Der afsættes 4 timer til en frokost i 4 serveringer

Frokosttallerken

De r er også mulighed for bestille en Frokosttallerken fra vores frokost a la carte kort. Dette gælder også selskaber under 20 pers.

Se aktuel frokosttallerken her

Selskabsmenu

Frokostselskaber over 20 pers. har også mulighed bestille en menu fra vores selskabskort.

Se aktuel selskabsmenu her

Tilkøb

Kaffe/the 35,-
Velkomstglas – Mousserende fra 65,-
Snack til velkomst fra 55,-
Drikkebuffet øl, vand, vin afregnes efter forbrug
Servering øl, vand, vin afregnes efter forbrug
Udvalg af bitter fra 40,- afregnes efter forbrug
Medbragt dåbskage efter aftale 00,-
Kaffe/the og sødt 55,-
Avec til kaffe fra 50,- afregnes efter forbrug
Natmad fra 65,- pr. pers.
Dekorationer kan tilkøbes

Praktisk

for selskabsaftaler

Menuen tilpasses sæsonen
Priserne gældende 2023.
Navneliste til værelser skal være oplyst 2 uger før afvikling (kun for selskaber med boende gæster)
Endeligt antal voksne, børn med børnemenu og børn uden forplejning skal være oplyst 2 uger før afvikling
Bordplan til selskabsarrangement skal være os i hænde 1 uge før afvikling
Aftalte menuer er med forbehold for justeringer ift. sæsonudsving og råvaretilgængelighed.
Specialkost skal være oplyst 1 uge før afvikling
Bordkort, pynt mv. som vi skal arrangere skal afleveres senest dagen før afvikling
Betaling sker samlet ved afrejse eller ved fremsendt faktura medmindre andet er aftalt – skal være oplyst 1 uge før afvikling. Vi modtager IKKE individuel betaling for f.eks. drikkevarer medmindre dette er aftalt på forhånd. EAN fakturering pålægges 200 kr. administration.
Tidsrammen for selskaberkræftelsen er gældende og skal overholdes. Der kan ved aftale på dagen, mod betaling (1200 kr. pr. time) laves forlængelse såfremt det er muligt for os.
Tidsplanen for selskaber/kurser/konferencer i bekræftelsen er vejledende
Afbestillingsregler, læs mere her