fbpx

Konfimation

Gældende 2022

De smukke unge mennesker

Barnets første fest i de voksnes rækker. En fejring af ungdommes. En konfirmation skal være omgivet af lyse rammer, med plads til at mødes om konfirmanden, og ikke mindst være uden bekymring for de stolte forældre. På Brobyværk Kro tilbyder vi løsninger for både den tidlige og den sene kirkelige konfirmation. For nogle vil det passe bedst med en brunch, mens det for andre vil være oplagt med en frokost. Andre vælger at holde det til aften. Og har man fravalgt konfirmationen, og i stedet ønsker at fejre nonfirmationen, så passer vores løsninger mindst lige så godt.

En brunchbuffet på Brobyværk Kro er, som ordet betyder, en kombination af morgenmad og frokost. Der tages afsæt i fynske råvare, brødet bager vi selv, og de lækre brunchdelikatesser er hjemmelavede eller nøje udvalgte fra mejeri og slagter. Et varieret udvalg betyder, at der vil være noget for enhver smag.

Vores frokostbuffet tager afsæt i de samme dyder. Her vil I ligeledes finde et udvalg af veltillavede retter, der rammer den brede smag, og stadig være en smagsoplevelse.

Alternativt kan der sammensættes en skøn menu fra vores selskabsmenuer og festtilbud som alle tallerkenserveres.

Vi ser frem til at være vært for barnets første fest.